Korábbi munkáink - Frühere Projekte



Pályafutásunkat videók készítésével kezdtük, mert úgy éreztük, a mi feladatunk, hogy összegezzünk egy eltelt évet. Ezeket az Évzáró ünnepségen láthatták először a táncosok 2012-ben, majd a nagyközönség is a különböző fórumainkon. Azóta ezt a feladatot teljesen magunkának érezzük és fejlesztjük a tudásunkat, hogy minél látványosabb videókkal örvendeztethessük majd a későbbiekben a többieket.

Ennek egy továbblépése volt, amikor is a jubileumi, XV. Táncbemutatónkra készítettük el a videót, amiben összegeztük a tánccsoport eddigi élményeit. Ezzel egy időben volt megtekinthető egy kiállítás is, ahol pedig az évek során kapott okleveleket és ajándéktárgyakat tekinthették meg az érdeklődők. Emellett az eddigi „Év táncosa” díjasok és a Freész Károly-díjasok névsora. Ennek a kiállításnak nagy részét tette ki az Europead-ekről szóló rész, amik mindig is meghatározó nyári élményeink voltak. Itt próbáltunk minden fellelhető emléktárgyat összegyűjteni, aminek eredményeként kerültek hozzánk zászlók, plakátok, plüssök, hátzsákok, de fésűk és felbontatlan vizespalackok is az egyes fesztiválokról. Örültünk, hogy a fényképek és történeteink mellett a nézelődők is részévé válhattak a számunkra fontos eseményeknek.

Video- XV. Táncbemutató: http://www.youtube.com/watch?v=3ekq3XYmS5o




Am Anfang haben wir Videos gemacht, um über ein Jahr zu berichten. Diese wurden dann an unserer Abschlussfeier gezeigt und später auch auf unserer Homepage und Facebook-Seite. Seitdem sind wir immer nach der Suche nach neuen Softwares, mit denen wir neue Effekte ausprobieren können.

Eine nächste Stufe war, ein Video für unser XV. Jubiläum zusammenzustellen, wo wir unsere schönsten Momente gezeigt haben. Gleichzeitig konnte man sich auch eine Ausstellung ansehen, wo unsere Urkunden, Geschenke, Preisträger gezeigt wurden. Ein größeres Teil der Ausstellung war über die Europeade, wo wir immer wieder teilgenommen haben. Da waren verschiedene Erinnerungsstücke, wie Flaggen, Plakate, Stofftiere, Turnsäcke aber auch Kämme und ungeöffnete Pfandflaschen ausgestellt. Diesmal war es ein bisschen anders für die Interessenten, denn sie konnten auch ein Teil unserer Erlebnisse werden.  



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések